Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın kapısı son denli nazik bir öneme sahiptir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir başka özelliği kilit + kol seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Hiç endişe yasak ki yangın felaketi, sene içre gönül kaybına illet olan en cesim etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem birey hem de emtia yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüksek yapıda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve esrar kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara iyi halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik simultane bapnın rahat açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kullanma amacı: Mehabetli alışdataş merkezleri veya stadyum kabil ordu alanlarda acil çıkış Yangın Kapısı Fiyatları kapısı adetsı henüz okkalı ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve dürüst çkızılışması önemlidir.

ve kontrolleri örgülmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son basamak ilgi edilmektedir. Medyaya yansıtali ve yangın bapsı nedenli güç zayiatının olması bu konuya niçin ögönen verilmesi icap ettiğinin en önemli hunıtıdır.

Yangın en muhataralı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, insanoğlu tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak adida zemin alan illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın merdiveni ile müteallik kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın bapları vesair yangın bapsı türleri arasındadır.

Report this wiki page